Přihlášení zákazníka
HOKA ONE ONE    HORSEFEATHERS    ROXY    QUIKSILVER    DAKINE    SALOMON    OAKLEY
Kusů: 0 Ks   |   Celková cena: 0 Kč Košík
HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ
19.07.2017 | Jiří
Pohodový nákup, velký výběr, nejlepší cena, vyzvednutí ...
19.07.2017 | Marta
Přehledný obchod, velký výběr zboží, super ceny....
17.07.2017 | Veronika
Přehledné stránky, výběr velikostí i zboží. ...
Více hodnocení
Katalog zboží
BENEFIT program
SPOLUPRACUJEME
POWDERLINE - FREERIDE

Recenze zákazníků

19.07.2017 | Jiří, Nový Jičín
Pohodový nákup, velký výběr, nejlepší cena, vyzvednutí v blízkosti bydliště.
19.07.2017 | Marta, Nový Jičín
Přehledný obchod, velký výběr zboží, super ceny.
17.07.2017 | Veronika, Plzeň
Přehledné stránky, výběr velikostí i zboží.
06.07.2017 | Michal, Kopřivnice
Díky za polarizační brýle , super výběr super ceny :)
05.07.2017 | Petr, Dolní Radechová
Přehledný web,jsem spokojen.
04.07.2017 | veronika , orechov
Dobry den, nakupovalo se mi dobre, dobre zpracovane stranky, eshop.
29.06.2017 | Zuzana, Štramberk
Nákup na internetu - přehledné stránky Nákup v prodejně -ochotný a příjemný personál
18.06.2017 | Iveta , Uhlirske Janovice
Ja jsem velice spokojena :-)
12.06.2017 | Zdeněk, Terezin We
Rychlý a přehledný web. Super ceny.
11.06.2017 | Aleš, Český Brod
Parádní výběr
05.06.2017 | Lukáš, Ústí nad Labem
Velmi přehledné stránky a rychlé nakupování. Rád se k Vám vrátím.
03.06.2017 | Zlatuše, Sokoliv
Super obchod.
01.06.2017 | Marie , Kuřim
Skvělá nabídka sandálů:-)
31.05.2017 | Libor, Lukov
Vřele doporučuji, dobrý sortiment a příjemné ceny.
30.05.2017 | Miroslav, Koprivnice
Luxusni obchod doporucuji
19.05.2017 | Barbora, Krásno nad Bečvou
Stránky jsou přehledné,veliký výběr, na mě možná až moc velký,neuměla jsem se rozhodnout ;-) určitě si brzo zase něco koupím.
18.05.2017 | Nadežda, Hlohovec
Super ! Dakujem !
17.05.2017 | Luboš, Havlíčkův Brod
Maximální spokojenost, vždy si vyberu co potřebuji jak pro sebe, tak pro svoji přítelkyni :)
06.05.2017 | Michal, Praha 2
Dobry obchod.
25.04.2017 | Petra, Třebíč
Perfektní výběr, největší spokojenost :-)
24.04.2017 | Josef, Praha 6
přehledné, rychlé
23.04.2017 | Marketa, Dolní Bečva
Nakupovalo se super,urcite to neni moje posledni obednavka.Dekuji
18.04.2017 | Lenka, Nejdek
Pěkný výběr.
08.04.2017 | Silvie, Ostrava
Úžasný eShop, doporučujeme!!! :-)
31.03.2017 | Tereza, Kryštofovy Hamry
Nakupuji zde už dlouho a musím říct, že s veškerým zbožím jsem pokaždé spokojená!
29.03.2017 | Jan, Nová Bystřice
přehledný eshop pěkně srovnaný,přehledný a skladem spousta zboží velký výběr zboží
21.03.2017 | Miroslav, Moravský Beroun
velice rychle
15.03.2017 | ivana, říčany
Super, využívám už poněkolikáté .Bezkonkurenční ceny.
08.03.2017 | Michal, Kopřivnice
Super obchod u dostupnost
03.03.2017 | Sabina, Chvalšiny
skvělá stranka mužu doporucit :-)
28.02.2017 | Lucie , Rosice
Rychlá komunikace a vyřízení objednávky. Děkuji
18.02.2017 | Michal, Kolovec
Dobra orientace a konkurenční cena. Doprava zdarma.
13.02.2017 | Hana, Čáslavice
nakupovalo se mi snadno a rychle
08.02.2017 | Václav , Stochov
Příjemně mne překvapila nízký cena zboží, určitě se sem vrátím.
07.02.2017 | Lucie , Újezd u Uničova
Nakupovalo se mi v tomto e-shop obchodě velice dobře, máji pěkné ceny!!
03.02.2017 | Petra, Holice
Kvalitní zboží, dobré ceny. Doporučuji
03.02.2017 | Aneta, Plzeň
Nákup proběhl na 1, cena naprosto vyhovující a stejně tak výběr zboží.
28.01.2017 | Jana, Zlín-Malenovice
Super nákup i ceny
27.01.2017 | Katka, Česká Třebová
Nákup bezproblémový a se super slevou!!!
25.01.2017 | Pavel , Jasenná
Super ceny a rychlost dodání
24.01.2017 | Kristýna , Moravský Beroun
V tomto internetovém obchodě už nakupuji několik let. Vždy zboží dorazilo v pořádku, rychle a nikdy jsem neměla problém s komunikací. Obrovská spokojenost i s cenami!
24.01.2017 | Jakub, Kácov
Nakupovalo se dobře :).
23.01.2017 | Dana, Klatovy 3
Naprostá spokojenost, vše je přehledné!
23.01.2017 | Bohumila, Horoměřice
Rychlá komunikace,slušné ceny.
21.01.2017 | Roman, Cerna Hora
dobre
21.01.2017 | Emil, Praha 5
bylo to fajn
20.01.2017 | Irena, Plzeň
Všem doporučuji, přehledné, ráda zde nakupuji :)
19.01.2017 | Markéta, Budkov
E-shop je přehledný.
18.01.2017 | Mirka, Zruč-Senec
Jeden den jsem zaslala dotaz na velikost, která nebyla vedena v e-shopu, druhý den mi bylo odpovězeno a velikost přidána za tutéž super cenu.
17.01.2017 | Martina, Slaný
Rychlá komunikace, příjemné a milé jednání
17.01.2017 | Šárka, Kožlí
Pěkné zboží
12.01.2017 | Michal, Sušice
dobry prehled zbozi
12.01.2017 | Michal, Sušice
nakupovalo se nam dobre , prehledne
10.01.2017 | Ina, Brno
Nakupovalo se nám výborně. Dodání zboží bylo rychlé a bez žádných komplikací. Doporučuji
08.01.2017 | , Heralec
Nakup probehl bez problemu.Doporucuji
07.01.2017 | Jana, Vidnava
Stránky jsou přehledné a najít přesně to, co bych si pro syna přála mi zabralo pouhou chviličku a spokojenost byla obrovská.
06.01.2017 | Jiří, Holešov
Perfektní eshop, super komunikace..Dobré ceny
05.01.2017 | Jana, Jablunkov
nakupovalo se mi dobře, stránky jsou přehledné.
05.01.2017 | Jiří, Český Krumlov
Dobře, super komunikace, dobrý zákaznický servis
03.01.2017 | Helena, Litovel
Dobře, super komunikace.
30.12.2016 | marian, cesky tesin
Super obchod, rychlá komunikace, dobrý zákaznický servis a velice individuální přístup
29.12.2016 | Jakub, Žďár nad Sázavou
nakupovalo se mi zde velmi dobře, velký výběr, skvělá přehlednost zboží
22.12.2016 | JAROSLAVA, HRADEC NAD MORAVICÍ
VÝBĚR BATOHŮ JE SUPER A CENA DOSTUPNÁ
20.12.2016 | Jan , Novosedlice
Nakupovali se mi dobře, pěkně řešené stránky
19.12.2016 | Adéla, Kardašova Řečice
Jsem velmi spokojená
15.12.2016 | Dagmar, Bystřice nad Pernštejnem
Nákup proběhl bez problémů,velký výběr zboží,co jsem potřebovala,a velkou předností je využití slevy na nákup...
14.12.2016 | Marie, Klatovy
Velmi dobře - přehledné a rozmanité zboží za dobré ceny
14.12.2016 | Jana, Kunštát
S nákupem jsme byli spokojeni.
13.12.2016 | Stepanka jankova, Rtyně v Podkrkonoší
Výborné
11.12.2016 | Pavel, Praha 8 - Ďáblice
Přehledné stránky, snadný a rychlý nákup. Doporučuji
11.12.2016 | Adéla, Brtnice
Skvělý obchod,doporučuji :)
11.12.2016 | Žaneta, Mutějovice
Výborně.
10.12.2016 | Jitka, Milešov u Lovosic
Super nákup,sleva za registraci,nakupuji zde již poněkolikáté. Jitka V.
08.12.2016 | Petr, Jedovnice
Nakupovalo se mě tak nějak u Vás dobře.
07.12.2016 | Vojtěch , Praha 9
Dobrá orientace, skvělý výběr i ceny
07.12.2016 | Petr, Rakovník
super cena a kvalita.
07.12.2016 | Vitek, Ledce
Nakupování proběhlo jednoduše a rychle,jsem velice spokojen s doručovaci službou.Nadále zustávám zakazníkem tohoto eshopu.Virgl
03.12.2016 | Jarmila, Vrbno pod Pradědem
stranky přehledné vyběr velký foto kvalitní
01.12.2016 | Markéta, Orlová
Nakupování zde je skvělé vracím se zde každý rok na vánoční nákupy :-)
29.11.2016 | Martin, České Budějovice
Nakupovalo se super, ale proč česká pošta???:-)
29.11.2016 | Petra, České Budějovice 6
Nakupovalo se nám velmi dobře a jsou tu dobré ceny
29.11.2016 | Kamil, klášterec nad ohří
přehledný web a dobrej výběr. Doporučuju
29.11.2016 | Zdeňka, Nýřany
Nákup super a ještě suprovější ceny.
28.11.2016 | Dominika, Město Touškov
Stránky jsou přehledné a lze se na nich dobře zorientovat. Komunikace s obchodem byla rychlá a vstřícná. S přístupen jsem velmi spokojená.
28.11.2016 | Stefanija, Praha
Jsem dlouholetým zákazníkem a jsem velmi spokojen s kvalitou a cenami Vašeho zboží.
28.11.2016 | Michaela, Kopřivnice
Skvělé stránky, v případě dotazu zodpoví na cokoliv.
28.11.2016 | , Sušice
Velmi snadno objednávka
25.11.2016 | Věra, Ivančice
Jsem spokojena se zbožím Meatfly
24.11.2016 | Miloslava, Velké Přílepy
Nákup proběhl hladce a se vší vstřícností.
22.11.2016 | Kateřina, Praha 10
Nejlepší ceny
20.11.2016 | Josef, Javornice
přehledný e-shop
19.11.2016 | Šárka, Chodovlice
Jste skvělí. Miluju vás.
18.11.2016 | Jitka, Kladno
Skvělá cena - super :) děkuji
17.11.2016 | Katerina, Jablonec n.N.
Nakupovalo se nam u vas hezky,velky vyber zboží,prehledne objednavani,dekujeme :o)
16.11.2016 | Markéta , Plzeň
Super výběr, bezva ceny
15.11.2016 | Petr, Rakovník
Dobrá komunikace, super vlastní cena. Petr
15.11.2016 | Petra, Praha 5
Jednoduchost a styl..:-) díky Board-online!
15.11.2016 | Jana, Sokoleč
Super ceny!!
14.11.2016 | Vladimír, Ostrov
Dobrá komunikace. Dobrá cena ,, VLASTNÍ CENA,, Děkuji.
13.11.2016 | Pavlína , Prušánky
Rychlé dodání , dobrá spolupráce.
10.11.2016 | Milan, Pardubice
Výborné, spokojenost.
09.11.2016 | Patrik, České Budějovice
Jsem moc spokojený. Paráda!
08.11.2016 | Barbora, Praha 5
Nakupovalo jsem u vás poprvé a musím říct, že to bylo nepopsatelně přijemné,
08.11.2016 | Daniela, Hradec Králové 2
Vše přehledně,super ceny!
03.11.2016 | Jaroslava , Praha 5
báječně, úžasné ceny-)))))
01.11.2016 | Lucie, Leština u Světlé
Velký výběr, přehledná nabídka.
30.10.2016 | Kryštof , Horšovský týn
Bylo to pěkné .
30.10.2016 | diana, ledec nad sazavou
velice dobre
25.10.2016 | Iva, Žamberk
přehledný web, rychlá komunikace ohledně ceny. Jako výhodu vidím možnost úpravy ceny po zaslání dotazu.
21.10.2016 | Jana , Milovice nad Labem
Super
18.10.2016 | Dominika, Nové Město na Moravě
přehledné nakupování,dobré ceny
18.10.2016 | Petra, Březnice
super,zboží rychle dodané a kvalitní.
16.10.2016 | Kateřina, Praha 8
Přehledný a velký výběr zboží.
15.10.2016 | Lucie, Klášterec nad Ohří
Dobrý den, nakupovalo se mi nádherně vše přehledné ale jediné co můžu vytknout je,že u mnoha peněženek které se mi velice líbili chyběly podrobné fotky(ikdyž to Máte krásně popsané v popisu,ale lidi to chtějí videt :) ) jak vypadá vevnitř což docela hodně odrazuje od koupi. Proto jsem radši zvolila tu nafocenou :) Pěkný den.
14.10.2016 | Petra, Rychnov n. Kn.
skvělé ceny :-)))
13.10.2016 | Jakub, Bechlín
oblíbené značky, super ceny!
12.10.2016 | Kristýna , Mrákotín
Fajne shop!! ;)
10.10.2016 | Zlatka, Hořice
Pohodový a přehledný nákup.
05.10.2016 | Martin, Kadaň
Velmi přehledný eshop s příjemnými cenami.
29.09.2016 | Johana, Sedlčany
Super, vše přehledné a za super ceny.
27.09.2016 | Josef, Plzeň - Újezd
Velmi dobře.
27.09.2016 | Michaela, Ústí nad Labem
Skvělý nákup a zboží, doporučuji!
22.09.2016 | Monika, Nepomuk
Nakupuje se my dobre je to pekne prehlední
21.09.2016 | Barbora, Odry
Přehledný e-shop s množstvím produktů různých značek, ochotný personál, časté slevy, zboží vždy odpovídá obrázku, objednávám pravidelně, 100% spokojenost.
17.09.2016 | Tereza Kukulova, brno
Nakup prehledny,dobre rozdeleni dle znacek
16.09.2016 | Adriana, Polná
Přehledné internetové stránky, rychlá objednávka.
15.09.2016 | Natálie, Leština
Nakupuje se dobře, už jsme objednávali vícekrát. Se zbožím, dopravou i komunikací jsme spokojeni.
07.09.2016 | Pavla, Moravské Budějovice
Nejvic luxus
04.09.2016 | Jan, Trmice
Přehledné nakupování a skvělé zboží za skvělé ceny.
01.09.2016 | Petra, Chotěboř
Pohodový nákup, nejlepší cena
01.09.2016 | Marcela, Hradec Králové
V obchodě je hodně výrobků, takže je z čeho vybírat, i ceny jsou příznivé. Dodání je rychlé a bezproblémové.
01.09.2016 | Lenka, Ústí nad Orlicí
Pohodlný přehledný nákup, dobrá cena, výhoda poštovného zdarma.
31.08.2016 | Daniela , České Budějovice
Rychle dodani a bezva obchod
30.08.2016 | Jaroslav, Kopřivnice
Přehledný obchod, dlouhá záruka, doprava zdarma od nízké ceny, studentská sleva, vyzvednutí v místě bydliště,..... samé pozitivní zprávy :-) Obchod je super, doporučuji
28.08.2016 | Barbora , Turnov
Líbí se mi studentská sleva a doprava zdarma, současně nejlevnější cena na Zboží.cz
23.08.2016 | Helena, Praha
perfektně napsán popis produktů bezproblémová koupě
23.08.2016 | Michaela, Mořkov
Super! :)
22.08.2016 | Veronika, Kateřinice
Super nákup. Velice přehledné stránky a podrobné informace.
22.08.2016 | Monika, Ledeč nad Sázavou
Máte moc pěkný web. :)
21.08.2016 | Petra, Žabčice
Dobrý ceny zboží
21.08.2016 | Denisa, Lázně Bohdaneč
S nákupem jsem velice spokojena.
19.08.2016 | Markéta, Týniště nad Orlicí
Nakupovalo se mi suprově,navrhla jsem férovou cenu,bylo mi brzy odpovězeno a byla mi nabídnuta parádní cena.
18.08.2016 | Jana, Bludov
Spokojenost
18.08.2016 | Vladimíra, Velatice
Nakupuji poprvé, stránky přehledné, podmínky vstřícné k zákazníkovi.
16.08.2016 | Kristýna, Praha
Naprostá spokojenost. Stránky jsou přehledné, podmínky nákupu a platební podmínky jsou vynikající; plus doprava zdarma nad 890 Kč - co víc si přát.
16.08.2016 | Kateřina, Plzeň
Nakupovalo se mi velice dobře. Doporučuji.
15.08.2016 | Jakub, Litomyšl
Rád u vás nakupuji,Vaše stránka se mi líbí,je přehledná a jsem s ní spokojen.
11.08.2016 | Petr, Olomouc
přehledné stranky,rychlá komunikace,nejlepší ceny
10.08.2016 | Jaroslav, Praha 9
Prima nákup, nejlepší cena :-)
10.08.2016 | Marek, Bušovice
Super nákup, nejnižší ceny na trhu, všechno klaplo, zboží druhý den doma :)
09.08.2016 | Tomáš, Praha 7
velice příjemné ceny,určitě se vrátím
09.08.2016 | Světlana , Litomyšl
Web je přehledný, líbí se mně.
09.08.2016 | Aneta, Benešov
Ráda se dívám na Vaše stránky, je zde přehledný výběr zboží, je to dobře rozdělené podle značek a vyhledávaných položek.
09.08.2016 | Marcela, Hradec Králové
Nákup proběhl rychle a za přijatelnou cenu.
08.08.2016 | Sylva, Dolany u Olomouce
Nejlepší cena a dobrá nabídka.
08.08.2016 | Hana, Pozořice
Prostě super!!!
07.08.2016 | Petra, Liberec
Nejlepší cena na trhu. Doporučuji.
07.08.2016 | Josef , Klatovy
Přijemný, rychlý a snadný objednání! Zkrátka spokojenost!
06.08.2016 | , Hluboká nad Vltavou
Nákup byl příjemný.
05.08.2016 | Michaela, Praha 9
super ceny :-)
04.08.2016 | Daniel, České Libchavy
Pěkný, přehledný web, bylo jednoduché si vybrat co se mi líbí
04.08.2016 | Nela, Brníčko u Zábřeha
Přehledný e-shop, super akce, okamžitá reakce na můj e-mail, jsem spokojená ;)
03.08.2016 | Filip, Brno
Nejnižší cena na trhu. Super!
03.08.2016 | Dana, želetava
Byla jsem velice spokojena
03.08.2016 | Dan , Rovečné
Skvělý obchod.
01.08.2016 | Petra, Praha 10
Nákup je perfektní a dobré zboží za super cenu.
29.07.2016 | Kristýna, Mladá Boleslav
Super shop
29.07.2016 | Barbora, Stonava
Netradiční způsob online nákupu, za mě super
28.07.2016 | Jana, Dobšice
Zatím bez problémů :-).
27.07.2016 | Anna, Brno - Komín
Přehledný e-shop, příjemné ceny, nenakupujeme naposledy :-)
26.07.2016 | Monika, Prostějov
Přehledné, rychlé a za super ceny!
24.07.2016 | Radek, Dolní Cermna
Super, nakupuje se zde výborné, prehlwdny webovky, komunikace a rychlost je vzdy ok.
20.07.2016 | pavel, dobrovice
rychle a prehledne
19.07.2016 | Irena, Zlín 5
rychlý nákup, doporučuji.
18.07.2016 | Magda, Boskovice
Nakupovalo se nám velmi dobře, máte přehledný web :)
18.07.2016 | Irena, Zlín 5
Velice rychlá obědnávka i dodání, doporučuji.
13.07.2016 | Markéta, Hořovice
Doporučuji pěkne ceny
12.07.2016 | Nikola, Bruntal
Krásné, levné. Vše proběhlo v pořádku Radost obchodovat.
07.07.2016 | Slávka, Budišov nad Budišovkou

Skvělá komunikace ,nabídla jsem cenu ,do minuty zpráva s cenou a kodem. děkuji ted jen at mi sedne a budu nad míru spokojená

23.06.2016 | Michaela , Plzeň
Velice rychla odpověď na muj požadavek.super ceny. Určitě to nebyla moje poslední objednávka. Všem doporučuji.
20.06.2016 | Jan, Chlumec
Psal jsem si o pár informací, které byly vyřízené obratem k mé spokojenosti, za což děkuji. Teď čekám na zboží.
16.06.2016 | Petra, Náklo
Je supr že se dá navrhnout vlastní cena a doprava zdarma. Za mě palec nahoru.
13.06.2016 | Pavel, Šumperk
Výborná komunikace,super návrh vlastní ceny,jen doporučuji
08.06.2016 | Kamila, Děčín 3
V pořádku, nízké ceny, dobré akce.
07.06.2016 | Daniel, Opatovice
Dobrý ceny. Doporučil kamarád.
03.06.2016 | Lenka, Brno
neteří mi byl doporučen Váš internetový obchod, zatím jsem spokojena
31.05.2016 | Eva, Dolany
objednávka OK, jen bychom přivítali filtr na hledání ...
25.05.2016 | Daniela , České Budějovice
Spokojenost s vyrobkem i s dodaci lhutou.
24.05.2016 | Martina, Praha 10

eshop i vytvoření objednávky přehledné. rychlý nakup!

18.05.2016 | Ondřej, Dvůr Králové nad Labem
Pěkně přehledné stránky, 5 let záruka fak super
12.05.2016 | Karolina, Praha
Super ceny, zajímavé kousky skladem :-).
10.05.2016 | Edita, Vrchotovy Janovice
Super obchod. Skvělé ceny a dobrý výběr zboží :-)
07.05.2016 | Mirka, Přerov
Bezva cena
06.05.2016 | Andrea, Jílové u Děčína
Skvělý výběr, dobrá přehlednost stránek a super slevy :)
04.05.2016 | Radka, Písek
vše proběhlo v pořádku,příjemná cena
02.05.2016 | Patrik, Černava
Vynikající komunikace, obzvláště možnost uplatnění slevy.Opravdu nejlevnější zboží na internetu.
29.04.2016 | JAROSLAVA, ROŽMITÁL POD TŘEMŠÍNEM
Super,děkuji za slevu
28.04.2016 | Jaroslav, Brno
Dobrý obchod
28.04.2016 | Šárka, Vlachovice
Nadchly mě nízké ceny oproti jiným internetovým obchodům, plus dávám i za nabídku zboží z celkem slušné řady značek.
25.04.2016 | michaela, jarošov
jsem moc rada ze mate zboží které jsem jinde nemohla sehnat.moc dekuji
22.04.2016 | Michaela, Černošice
+ skvělá cena + 5 let záruka + 15% sleva pro registrované + přehledné stránky
20.04.2016 | Marcela, Lechovice
Nákup hodnotím pozitivně. Především pak možnost zákazníka volit pro něj přijatelnou cenu. To se jen tak nevidí :)
19.04.2016 | Jana, Bystřice pod Hostýnem
Nakupuji u Vás poprvé.Tak snad budu spokojená.
18.04.2016 | Patricie, Říčany u Prahy
Moc dobré nakupování po netu - velice fér ceny a rychlost odpovědi na snížení ceny.
16.04.2016 | Miroslav, Sviadnov
Jedině u Vás jsem našel mou velikost vybraných bot HOKA ONE ONE BONDI 3 pánská běžecká obuv - černá. Uvidíme, až dorazí vybrané zboží. Zatím děkuji za nabídku.
15.04.2016 | Monika, Hradec Králové
Tyto stránky jsou dost přehledné a dají se tu vybrát pěkné věci, určitě si tu neobjednávám naposledy. Váš obchod doporučím kamarádům.
12.04.2016 | Luboš, Havlíčkův Brod
Už několikátá objednávka a vždy naprostá spokojenost.
12.04.2016 | Pavol, Lazany
Veľmi prehľadná stránka, skvelá a rýchlo odozva, vrelo odporúčam
10.04.2016 | Michaela , Ostrava-Poruba
Dobrá přehlednost stránek
06.04.2016 | Alena, Hranice
Zatím je nákup bez problémů. Doufám,že se zbožím budu spokojená a vše proběhne tak jak má. Objednávání je jednoduché a pohodlné.
04.04.2016 | BARBORA, PLÁNICE U KLATOV

Opravdu se mi u Vás nakupovalo skvěle... velký výber (značek i typů),cenová stabilita... budu se mileráda vracet! Hodně spokojených zákazníků!!!

30.03.2016 | Jitka , Karlovy Vary
Nakupovalo se nám skvěle. Sehnali jsme zde tašku,která se jinde nedala koupit.Takže spokojenost :)
26.03.2016 | Jakub, Benešov
Férová cena,jen škoda že nevedete značku Fox,objednal bych si ještě pár věcí,ale i tak díky. Jakub
25.03.2016 | Karolína, Beroun
U vás jsem našla nejlevnější zboží. pokud doručení proběhne v pořádku, určitě u vás budu nadále nakupovat.
23.03.2016 | Olga, Ustí nad Labem
Dobrý popis u výrobku, ochota po telefonu
15.03.2016 | Hana, Praha 9
Velmi praktická peněženka,velikost tak akorát i na doklady.
15.03.2016 | Veronika, Rovensko p.Tr
Výborná cena, super výběr věcí. Nakupuji zde po druhé a spokojena.
10.03.2016 | Agáta, Domažlice
Dobrý výběr, dobrá cena.
10.03.2016 | Tereza, Humpolec

Vždy rychle a bezproblémové.. Nakupuji v tomto obchodě už po několikáté a 100% spokojenost.

10.03.2016 | Jarmila, Kopřivnice
velice rychlý přístup, dobré rady. děkuji

© 2009 Board online | Valid XHTML 1.0!

Sortiment aktualizován dne : 2017-07-25 16:55:28